Voetreflexologie, ook wel voetreflextherapie of voetreflexzonetherapie genoemd, is een veilige therapievorm die wordt toegepast bij diverse klachten. De therapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens.

Het uitgangspunt bij de voetreflextherapie is de gehele mens. Bij gezonde mensen zijn lichaam en geest in balans. Mocht er een verstoring optreden dan heeft het lichaam zelf een groot herstellend vermogen. Door allerlei oorzaken, zoals werkdruk, verkeerde werkhouding, maar ook door verkeerde voeding en psychische problemen, kan er echter een dusdanige blokkade optreden, dat het lichaam niet meer in staat is zichzelf te herstellen. Dit kan tot gevolg hebben dat een bepaald orgaan of lichaamssysteem niet goed meer functioneert, waardoor er klachten ontstaan.

Op de voeten worden alle organen, spieren en zenuwen van het lichaam gereflecteerd. Tijdens een behandeling wordt het onderbeen en de hele voet behandeld. Door het bewerken van de reflexen kunnen de aanwezige spanningen en blokkades opgespoord en weggenomen worden, waardoor het lichaam zelf weer in balans kan komen en zo het genezingsproces kan beginnen.

Bij voetreflextherapie wordt dus niet de ziekte behandeld, maar de zieke mens in zijn totaliteit.

Tarieven:
Therapeutische behandeling  van  45- 60 min. € 45
Therapeutisch behandeling van  90 min. € 60,00
Therapeutisch behandeling op locatie ( binnen 10 km) €  50,00
Eerste behandeling is intake + behandeling € 60,00

Extra;

5  strippenkaart  45 – 60 minuten € 200,00
10 strippenkaart 45 – 60 minuten € 400,00

deze kaart is niet overdraagbaar en geldt binnen 1 jaar na datum

Tip; trek voor een behandeling een broek aan die tot over de knie omhoog kan i.v.m massage op de onderbenen.

Afspraak gemist?

Mocht u een afspraak vergeten of korter dan 24 uur van te voren afbellen dan volgt automatisch een factuur voor de gereserveerde behandeltijd. In geval van overmacht zullen we proberen er samen uit te komen.